Переглянути Прайс 

 

Контакти                                                                 +38 097 874 39 39

 

 

(097) 874-39-39,
Написати нам
Бажаєте, щоб ми Вам передзвонили?
Замовити дзвінок

Роль одноразових рукавичок в косметології

Кожна жінка прагне бути чарівною. Адже красива жінка викликає захоплені погляди чоловіків і заздрість до себе від інших представниць прекрасної статі. І, звичайно, вона, рано чи пізно, стає перед вибором "Як правильно обрати салон і не пошкодувати про це в подальшому". І, мабуть, головний пункт при виборі - це чистота.

У цій статті ми поговоримо про те, як правильно використовувати і вибирати одноразову продукцію (таку як рукавички для салонів краси), а також поділимося порадами, на що саме в першу чергу потрібно звернути увагу при виборі постачальника.

Погодьтеся, жодну процедуру в абсолютно будь-якому салоні краси неможливо уявити без використання такої одноразової продукціі, як рукавички.

Застосовуючи даний продукт надається необхідний рівень гігієни і комфорту і для клієнта, і для майстра, який проводить процедуру.

 

Рукавички для салонів бувають різних типів:

  • Латексні. В їх основі - безпосередньо латекс, який виготовляється з соку каучукового дерева. Бувають опудровані, непудровані і легко пудровані. Опудровані, як правило, тальком або кукурудзяним крохмалем, що викликає у багатьох майстрів сухість рук. Даний вид рукавичок зручний тим, що досить еластичний. Недолік: «побоювання» хімічних речовин. Ціна середня. 
  • Нітрилові рукавички мають хорошу еластичність, тому якщо ви вибрали правильний розмір, вони дуже зручно обтягнуть руку, створюючи більш комфортні умови для роботи. Вони текстуровані на пальцях, що дозволяє працювати з інструментом, і, на відміну від інших видів рукавичок, нітрилові дуже добре ковзають по шкірі. В таких перачатках вашому клієнтові буде максимально зручно і комфортно. Також важлива якість - мають високу чутливість. Гіпоалергенні, мають високу стійкість до агресивних хімічних речовин (кислот, лугів).
  • І вінілові (ПВХ) рукавички. Вони виготовляються з полімерфламіда, в їх складі немає білка, тому вони гіпоалергенні. Як правило бувають непудровані. Основний недолік: нееластичність, за рахунок чого втрачається чутливість. Переваги: низька ціна, не містять латексу. Мають антистатичні властивості, легко одягаються. Використовуються для короткострокових завдань.
 
Рукавички: де зручно купувати
 

Серед цих всіх типів, нітрилові рукавички більш затребувані серед косметологів, що роблять епіляцію. Вони дуже актуальні в роботі з медичними інструментами та інструментами для салонів краси при роботі з різними хімікатами, тому вони будуть надійно захищати ваші руки. Нітрилові рукавички не оброблюються присипками, пудрами, тому вони не викликають подразнення шкіри рук, а також вони більш непроникні для мікроорганізмів і вірусів, що забезпечує захист і майстру, і клієнту.

Отже, підіб'ємо підсумки. Придбати витратні матеріали для салонів краси, перукарень і спа-салонів можна сьогодні без жодних зусиль, особливо якщо мова йде про продаж одноразових витратних матеріалів звичайного призначення. Найкраще купити нітрилові одноразові рукавички в аптеках або в перевірених інтернет-магазинах за оптовими ценам. Адже саме витратні матеріали для салону краси відіграють вирішальну роль при формуванні його іміджу. Вони повинні гарантувати повну безпеку клієнта.

 
 
Отримати оптовий прайс
Отримати прайс
 
Графік роботи:
Працюємо
Без вихідних
с 9:30 до 18:00
 
Шановні клієнти
всі замовлення оформлюються через сайт
 

Мены потрібна консультація:



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю будуть відправлені на пошту вказану при реєстрації на сайті.
Реєстрація: